VAKIF İŞLETMESİ

TURİZM GELİŞTİRME VAKFI İŞLETMESİ HAKKINDA

Sayın Vali, Kaymakam, Belediye Başkanlarımız, Değerli Turizm İşletmecileri ve Turizme Gönül Vermiş Bayanlar ve Baylar,
Gastronomi turizmin ayrılmaz bir parçasıdır. Gelenekten geleceğe patentli coğrafi işaretli ürünleri, toprağı yormadan, kirletmeden, genetiği ile oynamadan, Anadolu’nun öz ürünlerini birlikte yetiştirelim, birlikte tüketelim.

Pestisitlerden arınmış toprak, pestisitlerden arınmış su, bitki şerbetleri ile yapılmış gübreyle, ekolojik tarımı unutulan doğallığıyla birlikte öğretelim, ekip biçelim. Tesisler için önemli olan fonksiyonel gıdayı, sağlığımız için önemli olan GDO’suz ve Ekolojik ürünleri Fitoterapi bitkilerini, egzoz dumanlarından, kurşun oksitten uzak birlikte üretelim, birlikte tüketelim. İlim saklı kalmasın.

Ayça ADALILAR
Turizm Geliştirme Vakfı
Genel Başkanı

Misyonumuz

GDO’suz ürün ve hizmet kalitemizi sürekli geliştirerek müşteri talep ve beklentilerini en üst seviyede karşılamak, güçlü bir iletişim ile tüketicimizle aramızda duygusal bir bağ yaratmak ve müşteri sadakati sağlamak, rekabet gücümüzü ve karlılığımızı arttırmak.

Vizyonumuz

Vakıf işletmemizin ulusal/uluslararası pazarda etkinliğini ve verimliliğini arttırmak, Türkiye’nin güvenilir ve saygın kuruluşu olmak.

Değerlerimiz

-Geçmişten gelen lezzet geleneği,

-Çağdaş ve ultra hijyenik üretim koşulları,

-Cesaret, sorumluluk ve takım ruhunu birleştirerek elde edilen dinamizm,

-Sosyal sorumluluk bilincine sahip olarak çevreye ve insan sağlığına değer vermek.

A.CEMAL SANER ADALILAR
YÖNETİM KURULU BAŞKANI