ETKİNLİKLERİMİZ

Fuarlar

Ressam Asuman Dokuzlu'nun ANADOLUM Sergisi

10 Nisan 2009

Türkiye Büyük Millet Meclisi Mustafa Necati Kültür Evi Sergi Salonunda Ressam Asuman DOKUZLU'nun ANADOLUM sergisi 10 Nisan 2009 günü saat 17:30 da Turizm Geliştirme Vakfı İstişare Kurulu Başkanı Çanakkale Milletvekili Mustafa Kemal CENGİZ ve Turizm Geliştirme Vakfı Genel Başkanı Ayça ADALILAR ile birlikte yeni ve eski Bakanlar ve Milletvekillerinin katılımıyla açılmıştır. Söz konusu sergi İstanbul Dolmabahçe’de de açılmıştı. Sergi Anadolu’yu dolaşmaya devam edecektir.

ISAF Fuarları 2-5 Nisan 2009 Ankara

2-5 Nisan 2009 tarihleri arasında Ankara Altınpark’ta düzenlenen fuara Turizm Geliştirme Vakfı olarak, katılmış bulunmaktayız. Fuar son derece hareketli ve yoğun geçmiştir. Fuarda organik ürünlerimiz ve el sanatlarımız tanıtılmıştır.

2008 Vakıf Medeniyetleri Su Yılı Etkinlikleri

05-11 Mayıs 2008 tarihleri arasındaki Vakıflar haftası kutlamaları çerçevesinde 08-11 Mayıs 2008 tarihleri arasında Ankara Anfa Altınpark Fuar Merkezindeki 3.Vakıf etkinlikleri Sergisine Turizm Geliştirme Vakfı olarak bizde iştirak etmiş bulunmaktayız.4 gün süren sergide Turizm Geliştirme Vakfı’nın yaptığı el işi dokumalar ve Gastronomi ürünlerimiz sergilenmiştir.

Biz fuarları 7-10 Şubat 2008 İzmir

7-10 Şubat 2008 tarihleri arasında Kültürpark Fuar Merkezi /İzmir de düzenlenen fuara Turizm Geliştirme Vakfı olarak, tabii dolaşım aksı içerisine aldığımız Birecik ilçesi halk Eğitim merkezi müdürlüğü ile katılmış bulunmaktayız. Fuar son derece hareketli ve yoğun geçmiştir.Ayrıca Birecik Halk eğitimi merkezi Müdürü Sn Eşref ARIKAN ve Makine nakışı öğretmeni Meryem HELVACI  İzmir’in yerel televizyon kanalı olan Biz TV’de ‘’Hünerli Eller’’ programında 56 dakika süren canlı yayına katılarak el sanatları ve yapılan ürünler hakkında bilgi vermişlerdir.

Biz Hotel, Cafe Bar, Havuz Sauna Donanımları, Ekipmanları ve Malzemeleri Fuarı
08-11 Kasım 2007 – Ankara

"Biz Fuarları Ankara"da biz de yerimizi aldık.

08-11 Kasım 2007 tarihleri arasında Ankara Altınpark’taki "Biz Fuarları Ankara"ya Turizm Geliştirme Vakfı olarak , 2010 yılına Kadar Tabi Dolaşım Aksı içine aldığımız Şanlıurfa'nın Birecik ilçesi Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü ile katıldık. Birecik dolaşım aksı içinde otantik el sanatları ve yerel gastronomisi ile "Moda Şehirler" Konsepti içinde destinasyon çalışmalarını "Biz Fuarları Ankara" içinde tanıtmıştır. Fuar son derece hareketli geçmiştir.

Safranbolu Geleneksel El Sanatları Fuarı
29 Haziran – 8 Temmuz 2001 - Safranbolu
Vakfımız el sanatları projelerimizden çıkan ürünlerle ve vakıf majör güçlerinin organizasyonu ile fuara katılmıştır.

2. Dalyan Turizm Caretta Caretta Festivali ve El Sanatları Fuarı
29 Ağustos – 9 Eylül 2000 - Dalyan

Toyjoy 2001- El Sanatları, Oyuncak ve Hediyelik Eşya Fuarı
15-31 Aralık 2001- Ankara
Vakfımız, el sanatları ve hediyelik eşya projelerimizden çıkan ürünlerle ve vakıf majör güçlerinin organizasyonu ile fuara katılmıştır.

Turizm ve Kültür Öncelikli Beldeler Fuarı
19-22 Nisan 2002 - Ankara
Vakfımız, ülkemizdeki turizmi, yurdumuzun kültürel ve tarihi önem taşıyan beldelerini, Yurt dışından davet edilecek olan yabancı tur operatörleri ve acentalarına, yurdumuzda yaşayan yabancı misyona, yerli tur operatörleri ve acentalarına, yerli turist ve turizm sektörünün tüm birimlerine tanıtımın yapılarak turist sevkinin sağlanması amacıyla ve vakıf majör güçlerinin organizasyonu ile fuara katılmıştır.

ISF 2002 3. Samsun Sanayi ve Ticaret Fuarı - KOSTEK 2002
Karadeniz Doğalgaz ve Isı Sanayi Fuarı
10-19 Mayıs 2002 - Samsun
Atatürk’ün şehri Samsun’da yerli ve yabancı firmaların ticari işbirliklerine zemin hazırlayarak ithalat ve ihracatın gelişmesine, Samsun ilimizin, bölgenin ve ülke ekonomisinin gelişmesine katkıda bulunmak amacıyla düzenlenen fuara Vakfımızda katılmıştır.

Eskişehir 2002 - Kültür ve Sanat Fuarı
04-19 Mayıs 2002 - Eskişehir
Vakfımız kültürel projelerini tanıtım amacıyla ile fuara katılmıştır.

Ramazan Etkinlikleri, Bayram ve Hediyelik Eşya Fuarı
19 Kasım – 4 Aralık 2002 - Ankara
Vakfımız, el sanatları, cam ürünleri, kilim, halı, geleneksel unlu mamüller ve hediyelik eşya ürünlerimizi tanıtma amacıyla katılmıştır.

Eğitim-Öğretim, Araç Gereç ve Formatlar Panayırı
9 – 22 Eylül 2002 - Ankara

İçecek 2002 Kongre ve Oto Show Fuarı
4-10 Haziran 2002 - Ankara

Aydın 2002 - El Sanatları Ürünlerinin Tanıtım ve Satışına Yönelik Sergisi
1-16 Haziran 2002 - Aydın
Giyim ve Ev Eşyaları Panayırı
1-8 Eylül 2002 - Ankara

El Sanatları Ürünlerinin Tanıtım ve Satışına Yönelik Sergi
8-23 Haziran 2002 - Ankara

7. Uluslararası Güvenlik, Otomasyon, Yangın, Acil Durum, Arama Kurtarma ve Telekomünikasyon Fuarı
6-9 Nisan 2006 - Ankara
Vakfımız, Dayanışma ve Yardımlaşma projelerimize tanıtım ve destek amacıyla vakıf majör güçlerinin organizasyonu ile fuara katılmıştır.