ETKİNLİKLERİMİZ

Şenlikler

Reyhan Hamşioğlu İle Mutfak Günleri

Türk Mutfağının unutulmuş yemeklerini tekrar canlandırmak için 2 Nolu Koza Başkanı Reyhan HAMŞİOĞLU  “MUTFAK GÜNLERİ” projesini yürütmekte ve her ay yemek yarışmaları düzenlemektedir. Unutulan Türk mutfağı yarışmalarının birinci, ikinci ve üçüncülerini altınla ödüllendirmektedir.

Projeye ilgi çok fazladır. Türk halk müziği eşliğinde yoğun kalabalıkla yarışmalar sonuçlanmakta, hazır bulunanlara pişirilen yemekler ikram edilmektedir. Yarışma geliri “Turizm Sektörüne ara elemen yetiştirme” projesine aktarılmaktadır. “Mutfak Günlerinde” Reyhan HAMŞİOĞLU’na başarılar dileriz.

Kız İzciler Derneğinin Cumhuriyet Bayramı Şenlikleri

29 Ekim 1991 - Gölbaşı Vilayet Evi -ANKARA

454. Manisa Geleneksel Mesir Şenlikleri

20-24 Nisan 1994 – MANİSA
Dönemin Manisa Valisi M. Necati ÇETİNKAYA, Belediye Başkanı Adil AYGÜN, Turizm Derneği Başkanı Cumhur KARAGÖZLER’in katılımıyla “454. Manisa Geleneksel Mesir şenlikleri” düzenlenmiştir.

30 Ağustos – 12 Eylül 1995 – ANKARA-AFYON-İZMİR
Vakfımız tarafından, çeşitli belediyelerin, yurt içi ve yurt dışı halkoyunları ekiplerinin, kültür ataşelerinin, konsoloslukların katılımıyla “Ege’nin Kurtuluşu şenlikleri” düzenlenmiştir.

30 Ağustos – 12 Eylül 1996 – ANKARA-AFYON-İZMİR

30 Ağustos – 12 Eylül 1997 – ANKARA-AFYON-İZMİR

30 Ağustos – 12 Eylül 1998 – ANKARA-AFYON-İZMİR

30 Ağustos – 12 Eylül 1999 – ANKARA-AFYON-İZMİR

I. Milli ve Milletlerarası Karapınar “Meke Gölü” Açık Hava Şenlikleri
28-29 Ekim 2001 – Karapınar - KONYA
Dönemin Cumhurbaşkanı Süleyman DEMİREL, Başbakan Mesut YILMAZ, Devlet Bakanı ve Başb. Yrd. Bülent ECEVİT, Savunma Bakanı İsmail SEZGİN, Devlet Bakanı H. ÖZKAN’ın katılımıyla ve Karapınar Kaymakamlığı, Belediye Başkanı ve Vakfımız işbirliği “I. Milli ve Milletlerarası Karapınar “Meke Gölü” Açık Hava Şenlikleri” düzenlenmiştir.

Kula Karadivit Volkan Şenlikleri
Mayıs 2002 – KULA
Tanıtım amacına dayalı, küçük ve orta ölçekli yatırım alanlarına entegre Kula’nın, turistik zenginliklerini sergilemek, öz değerlerini ön plana çıkarmak, özellikle organize kültür turizmi merkezi haline getirebilmek, turist kabul edebilen ve hediyelik eşyalar ihraç edebilen ilçe haline getirme amacıyla “Kula Karadivit Volkan şenlikleri” düzenlenmiştir.