Vakıf Haftası (08-14 Mayıs)

Kültür ve Turizm Bakanı Sayın Mehmet Nuri Ersoy'un himayelerinde TBMM Tören salonunda bu yıl 34.kez kutlanacak olan vakıf haftasına Vakfımız Genel Başkanı Ayça Adalılar, Yönetim Kurulu üyemiz ve Genel Müdürümüz A.Cemal Saner Adalılar, Koza Başkanlarımız Fatma Zuhal Tezer ve Tülay şen Turizm Geliştirme Vakfını temsilen katılmışlardır.

İnsanlardaki yardım duygusunu geliştirmek, dayanışmanın önemini anlatmak ve insanların gönül zenginliğine ulaşmasına yardımcı olmak amacı ile 1985 yılından beri başta TBMM olmak üzere tüm illerimizde çoşkuyla kutluyoruz. Türk Vakıf geleneğinin yaşatılması, tarihimize ve geleneklerimize duyduğumuz sorumluluğun yerine getirilmesi bakımından da önem taşıyan bu haftada tüm vatandaşlarımızın Vakıflar Haftası’nı kutluyor, Vakıfların yaşatılmasına katkı sağlamış ve sağlayan hayırsever kişi ve kuruluşlara teşekkür ederek, en içten sevgilerimi ve saygılarımı sunuyorum.