Toplumda Barış Semineri

Vakfımızında ödüle layık görüldüğü 12-18 Aralık 2018 tarihleri arasında gerçekleştirilen 26. Yoksullarla Dayanışma Haftası etkinliklerinden biri de “Toplumda Barış” semineri idi. 15 Aralık 2018 Cumartesi günü YOYAV Kültür Merkezi’nde 09.30-13.00 saatleri arasında gerçekleştirilen bu seminerde sunulan bildirilerle yapılan konuşmalarda değerli düşünceler dile getirildi. ÖZEV Mütevelli Heyet Başkanı Saime Toptan’ın yönettiği 3. Oturumda da Saime Toptan “Dezavantajlı Bireylerin Yaşamsal Standartlarının Toplumsal Barış Açısından Önemi” konulu bildirisini, Turizmi Geliştirme Vakfı Genel Başkanı Doç. Dr. Ayça Adalılar “Kültür Verileri ve Karîneler Toplumda Barışı Güçlendirir” konulu bildirisini ve Avukat Meral TEKER “Temel Haklardan Yararlanma, Eşitlik İlkesi ve Toplumsal Barış” konulu bildirisini sundular.

Seminer, Dr. İbrahim Ateş’in kapanış konuşmasından sonra konuşmacılara madalyon takdimini takiben ikram edilen öğle yemeği ile noktalandı.