Kişisel Gelişim Eğitimlerimiz Başlamıştır

EĞİTİMİN AMACI

İş hayatında var olmak için büyük mücadelenin verildiği bu günlerde, aktif iş hayatının yanı sıra, işe alım süreçlerinde de önemi giderek artan önemli bir konu: Kişisel Gelişim ve buna bağlı alınması gereken eğitimlerdir.

Bireyin nitelikleri geliştikçe çevresiyle olan etkileşimi ve iletişimi de gelişir. Bu da hem sosyal yaşamda, hem de çalıştığı kurumda daha verimli ve etkili olması anlamına gelir. Ayrıca iş doyumu ve motivasyonu da artar. Kişisel gelişim eğitimleri çalışanların çok yönlü gelişimlerine olanak sağlar. Bu tür eğitimlerin temel amacı, çalışanların daha mutlu, verimli ve etkili olmalarını, kendilerini sürekli geliştirmelerini sağlamaktadır.

İş başvurularında, kişisel gelişim eğitimlerine katılmış kişilere öncelik tanınmakta ve bu tür sertifikalar aranmaktadır. Çünkü bu eğitimlere katılmış personelin daha etkili iletişim kurabilen, çevresiyle işbirliği yapabilen ve kendine güvenen daha sosyal bireyler oldukları düşünülmektedir. Bu eğitimler hem kişisel hem de kurumsal başarıyı beraberinde getirmektedir. Ayrıca işe başvuran kişilerin eğitim almış olması, firmaların zamandan kazanması ve maddi anlamda büyük bir eğitim maliyetinden tasarruf etmesine de neden olacaktır.

EĞİTİMİN İÇERİĞİ

• İletişim Teknikleri
  • Etkili Sunum
  • Zaman Yönetimi
  • Karar Verme ve Problem Çözme
  • Stres Yönetimi

EĞİTİMİN SÜRESİ

4 Gün (Pazartesi Günleri Saat: 14:00-17:00 Arası)

DİĞER BİLGİLER

Eğitimin Yeri: Ankara - İstanbul

Eğitim Başlangıç Tarihi: 11.01.2010

Eğitim Bitiş Tarihi: 01.02.2010

Kontenjan: 24 Kişi

Sertifika Veriliyor mu?: Evet

İLETİŞİM BİLGİLERİ

TURİZM GELİŞTİRME VAKFI

Telefon: 0 312 4794089 – 479 39 49

E-Posta: info@turizmgelistirmevakfi.org

Web Adresi: http://www.turizmgelistirmevakfi.org

NOT: Eğitim belirtilen kontenjanla sınırlıdır. Kontenjanın doldurulmasında kesin kayıt yaptırma sırası dikkate alınır. Eğitim materyalleri ve kahve ikramları ücrete dahildir. Eğitim tarih ve saatlerinde talebe göre Vakfımız tarafından değişiklik yapılabilecektir.