ETKİNLİKLERİMİZ

Festivaller

• I. Uluslararası Eşme Kilim Festivali
    13-14 Mayıs 1994 – Eşme – UŞAK
    Eşme’nin turistik değerlerini, kültür turizmindeki zenginliklerini, kilimlerini, geliştirici, tanıtıcı faaliyetler yanında turizmin ve turizm kavramının geniş kitlelere yayılması amacıyla “I. Uluslararası Eşme Kilim Festivali”, Eşme Kaymakamlığı, Eşme Belediye Başkanlığı ve Vakfımız işbirliğiyle düzenlenmiştir.

• II. Uluslararası Eşme Kilim Festivali
    27 Mayıs 1995 – Eşme – UŞAK
    Eşme’nin turistik değerlerini, kültür turizmindeki zenginliklerini, kilimlerini, geliştirici, tanıtıcı faaliyetler yanında turizmin ve turizm kavramının geniş kitlelere yayılması amacıyla “II. Uluslararası Eşme Kilim Festivali”, Eşme Kaymakamlığı, Eşme Belediye Başkanlığı ve Vakfımız işbirliğiyle düzenlenmiştir.

• III. Akçakoca Turizm, Kültür ve Fındık Festivali
    18-19-20 Temmuz 1997 – Akçakoca
    Yurt dışından katılan Nirkodah Grubu’na ve yurt içi halk oyunları ekiplerine Vakfımız adına Selma Kılınç rehberliğinde düzenlenen festivalde, halk oyunları gösterileri, fotoğraf sergisi açılışı, yöresel giysilerle defile, türk halk ve pop müziği konserleri yapılmış, bölge kültürünü anlatan broşürler dağıtılmıştır.

• I. Milli ve Milletlerarası Kütahya Kültür ve Turizm Festivali
    27-30 Ağustos 1997 – KÜTAHYA
    Kütahya Valiliği ve Vakfımız işbirliği ile gerek termal turizm kavramını gerekse de Kütahya’nın termal turizmindeki zenginliklerini geliştirmek amacıyla “I. Milli ve Milletlerarası Kütahya Kültür ve Turizm Festivali” düzenlenmiştir.

• I. Uluslararası Kültür, Turizm, Tarım, Otantik El Sanatları ve Otantik Evler Festivali
    24-27 Eylül 1997 – Beypazarı - ANKARA
    Beypazarı’nın turistik değerlerini, kültür turizmindeki zenginliklerini geliştirici, tanıtıcı faaliyetler yanında turizmin ve turizm kavramının geniş kitlelere yayılması amacıyla “I. Uluslararası Kültür, Turizm, Tarım, Otantik El Sanatları ve Otantik Evler” festivali düzenlenmiştir.

• 10. Ankara Uluslararası Film Festivali
    1-10 Mayıs 1998 – ANKARA

• I. Milli ve Milletlerarası Osmancık Kültür ve Turizm Festivali
    5-13 Ağustos 1998 – Osmancık - ÇORUM
    Osmancık Kaymakamlığı, Osmancık Belediye Başkanlığı ve Vakfımız işbirliği ile gerek turizm kavramını gerekse de Osmancık’ın kültür turizmindeki zenginliklerini geliştirmek amacıyla “I. Milli ve Milletlerarası Osmancık Kültür ve Turizm Festivali” düzenlenmiştir.

7-8-9 Eylül 1998 – Saruhanlı - MANİSA
    Saruhanlı Kaymakamlığı, Hacırahmanlı Belediyesi ve Vakfımız işbirliği ile gelenekçilikle modernliği bir araya getirip bağ ürünlerini turizm sektörüne entegre etmek amacıyla “Hacırahmanlı Bağbozumu Kültür, Sanat ve Turizm” festivali düzenlenmiştir.

7-8-9 Eylül 1999 – Saruhanlı - MANİSA

7-8-9 Eylül 2000 – Saruhanlı - MANİSA