Turizm Geliştirme Vakfı Gönüllülerinin Başkent de Ud Eğitimi ve Türk Sanat Müziği Korosu çalışmaları başladı.

17.06.2021

Mistik müziğin olmazsa olmazı, Türk Sanat Müziğinin ise keyif veren sesi olan Ud Eğitimlerine Udi Bestekar  Sn. Mahmut Irmak'ın şefliğinde haftada bir gün çalışmalara başlanmıştır.

Turizm Geliştirme Vakfı Yönetim Kurulu Başkanı A. Cemal Saner Adalılar amacımız; Gönüllülerimize Türk müziği sevgisini aşılamak, müzik duygusunu geliştirmek ve beynin mantıksal işleyişini arttırarak günün stresinden uzaklaşıp birlikte keyifli vakit geçirmektir, katılmak isteyen tüm Vakıf dostlarımızı bu etkinliğe davet ediyoruz  dedi.

Bu çalışmaların sonunda bahar aylarında iki yurtiçi konseri, bir yurtdışı konseri ve bir de Aralık ayında Ankara'da final konseri yapılması planlanmaktadır.

Emeği geçen tüm gönüllülerimize, değerli hocalarımıza ve çalışma arkadaşlarımıza teşekkür ederiz.