KANAAT LOKANTASI'na “ Çevre Koşulları ve Sağlık Şartları Yüksek Standarttadır” Belgesi Verilmesi

Turizm Geliştirme Vakfı ve Vakıf İstişare Kurulu üyelerinin iştirakiyle yapılan toplantıda Turizm Politikası içinde yer alan, "KANAAT LOKANTASI“unvanlı lokantadan hissettirmeden alınan muhtelif menüler çevre koşulları ve sağlık şartları konusunda tahlile gönderilmiş olup her sefer iyi sonuç alınmıştır. Bu cümleden olarak; Turizm Geliştirme Vakfı’nın Ulusal ve Uluslararası “ Çevre Koşulları ve Sağlık Şartları Yüksek Standarttadır” belgesi verilmesi uygun görülmüştür.Manisa'da Yemeğe sevdalı Başaran Ailesi'nin lokantacılık macerası tadına doyum olmayan Osmanlı Mutfağı ile bir markaya dönüşmüş.
Rahmetli Rüştü Başaran ve oğlu Mustafa Başaran’ın bu tutkuları 1996 yılında Kanaat Lokantası’nın Manisa’ya kazandırılması ile sonuçlanmış. Sayın Mustafa Başaranı Turizm Geliştirme Vakfı Yönetim Kurulu olarak kutluyor başarılarının devamını canı gönülden destekliyoruz.