Çocuk Animatörlüğü Eğitimlerimiz Başlamıştır

ÇOCUK ANİMASYONU EĞİTİM SEMİNERLERİ

EĞİTİMİN AMACI

Çocuklarla ilgili özel organizasyonlar sırasında ya da konaklama tesislerinin çocuk kulübü departmanında çocukların tatilleri süresi boyunca yaratıcı etkinliklerle hoş, eğlenceli vakit geçirmeleri için çeşitli aktiviteler ve özel organizasyonlar planlayarak uygulayabilen, çocukların fiziksel ve    psiko-sosyal ihtiyaçlarını karşılayabilen, çocuklarla gerçekleştireceği aktivitelerin araç gereçlerini hazırlayıp bakımını yapabilen ve uygun ortamlarda saklayarak koruyabilen ve kullanabilen, aktivitelerin tanıtımını yaparak katılım sağlayabilen, genel kültüre, estetik duygusuna, hoşgörüye ve disiplin duygusuna sahip, mesleki bilgi ve becerilerle donatılmış, çocuklarla ve çevresindekilerle olumlu iletişim kurabilen, yeniliğe açık sorumluluk sahibi nitelikli elemanlar yetiştirmektir.

Bu eğitim seminerlerine katılan katılımcılar, turizm sektöründe animasyon departmanlarında çalışabilir, özel organizasyonlar yapan şirketlerde animatörlük ve çocuk animatörlüğü yapabilirler. Katılımcıların çalışmaya engel bir bedensel engellerinin olmaması, konuşma ve diksiyonlarının düzgün olması, yeniliğe ve iletişime açık, araştırmacı, eleştiriye açık bireyler olmaları gerekmektedir.

EĞİTİMİN İÇERİĞİ

• Çocuklarla İletişim
  • Çocukları Tanıma ve İhtiyaçlarını Karşılama
  • Çocuk İlk Yardımı
  • Çocuk Kulübü (Kavramlar, Özellikler, Program Hazırlama ve Uygulama)
  • Yaratıcı Drama
  • Animasyon Çalışmaları
  • Çocuk Oyunları
  • Çocuklara Özel Organizasyonlar

EĞİTİMİN SÜRESİ

8 Gün (Pazar – Pazartesi Günleri Saat: 18:30-21:30 Arası)

DİĞER BİLGİLER

Eğitimin Yeri: Ankara - İstanbul

Eğitim Başlangıç Tarihi: 10.01.2010

Eğitim Bitiş Tarihi: 01.02.2010

Kontenjan: 24 Kişi

Sertifika Veriliyor mu?: Evet

İLETİŞİM BİLGİLERİ

TURİZM GELİŞTİRME VAKFI

Telefon: 0 312 4794089 – 479 39 49

E-Posta: info@turizmgelistirmevakfi.org

Web Adresi: http://www.turizmgelistirmevakfi.org

NOT: Eğitim belirtilen kontenjanla sınırlıdır. Kontenjanın doldurulmasında kesin kayıt yaptırma sırası dikkate alınır. Eğitim materyalleri ve kahve ikramları ücrete dahildir. Eğitim tarih ve saatlerinde talebe göre Vakfımız tarafından değişiklik yapılabilecektir.